Skip to main content

Het Mandaat team

Wij werken in een sterk team. Een team met mensen die elkaar aanvullen en versterken. Gedreven professionals die samen een eenheid vormen. Mensen met wie je samen keihard kan werken, maar ook veel plezier kunt beleven.

Managing partner

Jan Kalisvaart

Jan Kalisvaart

Managing partner

Na een opleiding als bedrijfseconoom in Amsterdam heeft Jan zich ontwikkeld tot een zeer ervaren CFO, aangevuld met een ruim 10 jaar ervaring in de interim markt bij PWC en later Conquaestor. Bij Conquaestor was Jan de laatste jaren lid van de directie en verantwoordelijk voor de interim activiteiten. Ook heeft hij zelf jarenlang als interim manager gewerkt in zowel financiële als algemeen management rollen, onder andere bij Unilever Bestfoods en Nevi. In zijn rol als Managing Partner is Jan eindverantwoordelijk voor Mandaat en eerste aanspreekpunt voor alle interim vragen in Nederland.

M: + 31(0)611048267
E: jkalisvaart@mandaat.nl

Associate partners

Diederik van den Biggelaar

Diederik van den Biggelaar

Associate partner

Diederik startte zijn ondernemers loopbaan al in zijn studententijd als medeoprichter van studentendiscotheek Dansen bij Jansen. Daarna volgde de stap naar internationaal ondernemerschap en werkte hij lange tijd bij Heineken, zowel in de horeca divisie als bij de internationale tak. Zijn carrière bij Heineken sloot hij af als directeur export Europa en Japan.
Na zijn werkzaamheden bij Heineken volgden functies als groepsdirecteur bij Samas, algemeen directeur van De Boer Tenten, directeur/eigenaar van Perfecta, medeoprichter van iKi Bier, vennoot bij Custom Management en vervolgens is hij 10 jaar mede eigenaar van geweest van Mandaat. Na de verkoop van Mandaat aan JBR eind 2020 blijft Diederik betrokken als Associate Partner, met als focus herstructureringen en zwaar weer ondernemen binnen het MKB.
Na zijn werkzaamheden bij Heineken volgden functies als groepsdirecteur bij Samas, algemeen directeur van De Boer Tenten, directeur/eigenaar van Perfecta, medeoprichter van iKi Bier, vennoot bij Custom Management en alweer 9 jaar mede eigenaar van Mandaat.

M: + 31(0)653948895
E: dvdbiggelaar@mandaat.nl

Janco Duvekot

Janco Duvekot

Associate partner

Janco heeft een marketing/sales achtergrond, opgedaan bij Heineken. Hier startte hij na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam. Hij was er onder meer commercieel directeur van Vrumona, de grootste frisdrank leverancier van Nederland. Vervolgens is hij actief geweest als zelfstandig manager op het gebied van business development. Daarnaast vervulde hij diverse hockey coach/trainer posities. In 2012 verbond hij zich aan Mandaat en bracht het Flexpat concept tot ontwikkeling; interim managers voor in het buitenland. Inmiddels belichaamd Janco, mede door toetreding van Mandaat tot de WIL Group, het wereldomspannende netwerk van de in London gevestigde Worldwide Interim Leadership Group, de ‘International Desk’ van Mandaat en is daarmee een toonaangevende partij geworden voor hun cross-border plaatsingen van managers binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

M: + 31(0)622201327
E: jduvekot@mandaat.nl

Officemanager

Tom Linthorst

Tom Linthorst

Officemanager

Tom Linthorst werkt sinds 2017 als officemanager voor Mandaat. Momenteel studeert hij Human Resources aan de Hogeschool van Amsterdam.

M: + 31(0)616151698
E: tlinthorst@mandaat.nl