Skip to main content

Één van de grootst beschikbare internationale ‘talent pools’ om de best passende professional waar ook ter wereld te vinden.

Worldwide Interim Leadership Group

De WIL Group (Worldwide Interim Leadership Group) is een wereldomspannend netwerk van interim management bureau’s, met één van de grootst beschikbare internationale ‘talent pools’ om de best passende professional waar ook ter wereld te vinden. De WIL Group omvat een wereldwijd netwerk van 18 interim management companies. Met een ‘talent pool’ van ruim 40.000 interim professionals.

Eind 2016 werd Mandaat benaderd om als Nederlandse representant toe te treden tot de WIL Group. De Flexpat praktijk van Mandaat richt zich op ‘cross border’ plaatsingen van Nederlandse interim managers. Deze internationale activiteit van

Mandaat wordt nu uitgebreid met de mogelijkheden die de WIL Group ons biedt.
Voor onze opdrachtgevers kunnen wij nu ook ‘international multi-‘sourcen’. Daarnaast worden buitenlandse bedrijven met vestigingen in Nederland door onze WIL Group partners doorverwezen naar Mandaat zodat wij de passende Nederlandse management oplossing kunnen bieden.

Mandaat en de WIL Group

Samen met de WIL Group is het streven van Mandaat om het meest internationaal actieve management bureau van Nederland te worden. Daarmee zoeken we aansluiting bij en ondersteunen wij de immer toenemende internationale ambities van het Nederlandse bedrijfsleven.

De WIL group opereert in 37 landen en is een hechte groep van interim bureaus die elkaar helpt bij het vervullen van interim en vaste posities buiten het werkgebied van de aangesloten leden.

Wereldwijd worden 5 services aangeboden:
• Prestatie verbetering
• Transformatie van bedrijven.
• Turnaround en herstructurering.
• Investeringsdienstverlening.
• Project- en programma-management.

Samen beschikken de WIL group leden over een talent pool  van ruim 40.000 professionals.
Met haar lidmaatschap maakt Mandaat dit netwerk toegankelijk voor haar relaties.

Ga naar de website van de WIL Group