Skip to main content

Collaboration

“Collaboration in a changing business world” was het 2018 thema van de WIL Group Conference die eind April plaatsvond in London en Windsor. Heel bijzonder Windsor Castle een maand later terug te zien op televisie als decor voor de Royal Wedding tussen Harry en Megan. Ook daar zagen we collaboration tussen twee werelden, de klassiek traditionele introverte Engelse omgeving overgoten met een extorverte dynamische saus uit de ‘Nieuwe Wereld’. Ook het Britse koningshuis krijgt te maken met transitie ja misschien zelfs wel met disruptie. En wat een kunst om daar goed mee om te gaan en het vorm te geven. Culturele barrières worden er geslecht, processen en rituelen aangepast. Veranderingen zijn een feit en niet langer buiten de deur te houden.

Internationale zakenwereld

De parallel met de internationale zakenwereld is snel getrokken. Deze kenmerkt zich door snelle technologische ontwikkelingen, voortschrijdende digitalisering met alle disruptieve gevolgen van dien. Tijd is cruciaal geworden en er is geen andere keus meer dan ‘agile’ en samenwerkend te zijn als onderneming om kansen te benutten of om simpelweg te overleven. De 19 leden van de WIL Group hebben de gedeelde ambitie om de ‘preferred supplier’ te worden van executives en transformatie oplossingen voor bedrijven wereldwijd. Onze onderlinge nauwe samenwerking heeft tot doel superieure oplossingen te bieden aan onze klanten. Bundeling van onze kracht brengt internationaal aansprekende successen tot stand en doet ons vertrouwen in de toekomst groeien.

Op de Conference worden resultaten besproken, nieuwe doelstellingen geformuleerd, initiatieven genomen, en last but not least nieuwe contacten gelegd en onderhouden. Want hoe we het ook wenden of keren het blijft altijd mensenwerk.