Interim management van Mandaat is de ideale oplossing voor als de turbo er op moet.

Zoekt u specifieke ervaring of diepgaande kennis voor uw vestiging in Nederland of in het buitenland? Of heeft u managementondersteuning nodig omdat het even tegenzit? Wij benaderen interim management als een ‘burning platform’ om organisatie en mensen in beweging te zetten. In ons netwerk bevinden zich adequate managers op het gebied van crisismanagement, transitie- en verandermanagement, CFO en procesmanagers.

Interim management binnenland

Is het tijd om interim management serieus in overweging te nemen? Mandaat biedt u interim management oplossingen voor binnen- en buitenland. Neem gerust contact met één van onze experts op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een afspraak om uw situatie met ons te bespreken.

Interim management binnenland

Internationaal interim management

Wij zijn specialist te noemen als het gaat om de inzet van (interim of vast) management in het buitenland. Waar ter wereld u ook zaken doet, Mandaat biedt u de gewenste management oplossingen. Denk hierbij aan crisismanagement, strategy management, transitie- of verandermanagement.

Interim management buitenland

Ondernemen in zwaar weer

Wij kennen de noodzaak van ondersteuning wanneer uw onderneming zich in zwaar weer bevindt. Wij kennen de slapeloze nachten, de zorgen om geld en de soms moeizame relatie met de bank. Wij weten inmiddels ook, dat voor elk probleem, hoe groot het soms ook lijkt, een oplossing is.

Ondernemen in zwaar weer