Skip to main content

Mandaat benoemt Jan Kalisvaart tot managing partner

april 2021

Jan Kalisvaart is benoemd tot managing partner van Mandaat Topmanagement BV, te Zeist. Jan volgt Diederik van den Biggelaar en Janco Duvekot op, zij blijven als associate partner aan Mandaat verbonden.

Mandaat Top Management maakt sinds een half jaar deel uit van JBR Interim Executives.

Na de overname is gezocht naar een nieuwe managing partner. We zijn trots dat Jan Kalisvaart zich aan Mandaat verbindt als managing partner en participant.

Jan is een ervaren CFO met jarenlange ervaring in de interim markt bij PWC en later bij Conquaestor, als partner en directeur/bestuurder. Bij Conquaestor was Jan eindverantwoordelijk voor de interim activiteiten en medeverantwoordelijk voor het bedrijf. Jan zal de komende jaren, in nauwe samenwerking met JBR Interim Executives, verder gaan bouwen aan Mandaat als dé specialist voor executive en senior financials.

Jan Kalisvaart:” Ik zie de combinatie van Mandaat en JBR als onderscheidend in de markt en dat geeft mij, in combinatie met de hoogwaardige groep verbonden interimmers, het volste vertrouwen dat we gezamenlijk een mooie toekomst tegemoet gaan waarin we het verschil kunnen blijven maken voor onze klanten.”

Mandaat beschikt over een groot bestand met interim CFO’s, maar ook met directeuren op het terrein van sales, marketing, productie, logistiek en HR. Zij worden ingezet bij crisis management, transformatie processen, project management of als tijdelijke vervanging.

Door het samengaan van JBR Interim Executives en Mandaat, is er een sterke combinatie ontstaan, waardoor de hoge kwaliteit en diversiteit van dienstverlening aan opdrachtgevers wordt uitgebreid.

Jan Kalisvaart

Jan Kalisvaart