Onze aanpak

Altijd lastig om over jezelf te praten. Daarom citeren wij graag wat interim managers en opdrachtgevers over ons zeggen:

“De mannen van Mandaat zijn recht door zee, maken er geen poppenkast van, zijn duidelijk in hun afspraken en komen snel en adequaat met kandidaten.”

“Door hun eigen kennis en ervaring van zowel MKB bedrijven, start ups, private equity als grotere corporates kunnen ze actief mee denken bij het vinden van de juiste management oplossing. Echte ondernemers!”

Historie

Mandaat is opgericht in 2000 als initiatief vanuit Custom Management.
Sinds 2009 overgenomen en werd actief als geheel zelfstandige onderneming onder leiding van de 2 ex vennoten van Custom Management, Jeroen Nuesink en Diederik vd Biggelaar.

Het bureau werd in 2009 overgenomen door Diederik van den Biggelaar en Jeroen Nuesink die Mandaat als zelfstandige onderneming voortzetten.

Aanvankelijk was Mandaat uitsluitend actief op het gebied van herstructurering en de hulp aan ondernemingen in zwaar weer in Nederland. Vanaf 2012 heeft Mandaat een unieke positie opgebouwd in managers voor buitenlandse vestigingen van Nederlandse bedrijven.

In 2017 trad Janco Duvekot toe als partner als opvolger van Jeroen Nuesink.
In oktober 2020 werd Mandaat onderdeel van JBR (persbericht) en is sindsdien gevestigd aan Het Rond 6a in Zeist.