Skip to main content

Het nieuwe jaar is al weer enkele maanden oud, en wij kijken nog graag even met u terug op 2017…

Met  o.a. de zeer succesvolle 4e jaargang van de Mandaat Mastercourse in samenwerking met universiteit Leiden. Onder leiding van Professor Jan Adriaanse hebben de 17 deelnemers zich in 4 dagen verrijkt met de laatste inzichten en zijn er vele interessante cases opgelost.

De uiterst inspirerende C-Level bijeenkomst in juni met  professor Alan Muller van de Rijksuniversiteit van Groningen met als onderwerp de relatie tussen internationale expansie en de financiële performance van bedrijven.

En dan nog de succesnummers van Mandaat; de mandaatavonden en de gezamenlijke kerstborrel voor onze relaties met onze buren BBA.

Het was een goed jaar voor Mandaat!
Met ons eerste jaar als exclusieve Nederlandse vertegenwoordiger binnen de WIL Group (www.WILgroup.net). Mandaat maakt nu deel uit van een wereldwijd kantoren netwerk van toonaangevende interim management bureaus.

Voor de sourcing en selectie van topmanagers voor onze Nederlandse opdrachtgevers konden wij een mede een beroep doen op onze nieuwe collega’s in Shanghai en Singapore. Wij vervulden

hierdoor met succes o.a. posities in China (Post Acquisition Integration Manager), Vietnam (HR Manager), Malaysia (Site Manager). Ook onze Flexpats, Nederlandse professionals in het buitenland, droegen bij aan het goede resultaat.

Daarnaast heeft Mandaat een E-commerce Manager geplaatst bij spijkerbroeken gigant Levi Strauss in Brussel op aangeven van onze Britse WIL member. In Nederland is voor Axel Christiernsson, een Zweedse producent van industriële smeermiddelen, een General Manager geworven, op een ‘lead’ van onze Scandinavische partners.

In samenwerking met de bijzonder beheer afdelingen van banken hebben we ook weer diverse bedrijven in zwaar weer naar veiliger haven kunnen loodsen.

Ook dit jaar staat weer bol van de activiteiten en wij hopen dat onze en jullie wegen elkaar ergens zullen kruisen.