Skip to main content

Flexpats van Mandaat.

Ondernemen in het buitenland. Managen in een andere cultuur.

Andere gewoontes en gebruiken en een eigen manier van werken zorgen soms voor onaangename verassingen. Ook de integratie van een buitenlandse acquisitie kan leiden tot onverwachte “uitdagingen”. Flexpat-managers van Mandaat tillen uw buitenlandse vestiging naar het ‘next level’.

Zo kunt u grenzeloos ondernemen in het buitenland. (.pdf)

Ondersteuning nodig in het buitenland?

Wij gaan uw uitdaging graag aan. Dat doen wij als WIL Group-member, met deskundige en ervaren managers die niet alleen de cultuur en gewoontes van het land kennen, maar ook de agenda van het hoofdkantoor. Managers die in het betreffende land gewoond en gewerkt hebben en die (in veel gevallen) de taal spreken. De WIL Group talentpool geeft ons toegang tot de beste lokale professional.

Internationaal management

Deze managers zijn flexibel en willen en kunnen voor korte of lange termijn in het buitenland werken. Zij kunnen voor zowel grotere als kleinere bedrijven een brugfunctie vervullen tussen het (Nederlandse) hoofdkantoor en het lokale bedrijf. Mandaat staat op afstand achter hen. Met een vast contactpersoon en actieve ondersteuning.

Contact over onze flexpats?

Wat is een flexpat?

Een flexpat biedt uw organisatie de zekerheid van een Nederlandse professional in uw buitenlandse vestiging. Groeien in andere landen middels acquisities, joint ventures of greenfield operations stelt iedere onderneming, groot of klein, voor uitdagingen die buiten het alledaagse vallen.

Risico’s van ondernemen in het buitenland

Is er voldoende management capaciteit voorhanden om de nieuwe activiteit te integreren of van de grond te krijgen? Ondernemen in het buitenland betekent acteren in een andere taal en andere cultuur. Andere gewoontes en gebruiken en een eigen manier van werken kunnen zorgen voor onbegrip.

Luister hier naar de Flexpats commercial van BNR Newsradio

Business cases uit het buitenland

Succes in het buitenland (PDF)

De integratie van een buitenlandse acquisitie kan leiden tot onverwachte “uitdagingen”. Mandaat heeft vele Nederlandse bedrijven mogen bijstaan in het tot stand brengen van succes in het buitenland. Onze succesvolle dienst Flexpats ondersteunt Nederlandse ondernemingen om ‘in control’ te zijn over hun internationale activiteiten.

Download onze Flexpat brochure

Bekijk brochure

Neem contact op met Janco

Janco Duvekot

Associate partner

M: +31 (0) 6 222 01 327

E: jduvekot@mandaat.nl