Skip to main content

Interim Management Nederland

Hoe de situatie ook is en wat de bedrijfsomstandigheden ook zijn Interim Management van Mandaat is er altijd op gericht om tot oplossingen en resultaat te komen. Er is geen ‘one size fits all’ aanpak. Mandaat levert ‘maatwerk’. Bij Mandaat krijgt uw opdracht dan ook de persoonlijke aandacht van een Mandaat partner. Of het nu gaat om crisis management, transformatie processen, project management of tijdelijke vervanging.

Mandaat kan bogen op jarenlange ervaring met succesvolle interim-opdrachten in het MKB, familiebedrijven, mid-corporates en zelfs multinationals.

neem contact op
In de afgelopen 20 jaar hebben wij een ruim netwerk van interim specialisten opgebouwd.

Hierin bevinden zich een grote diversiteit aan hoog gekwalificeerde professionals. Een greep uit ons interim bestand:

  • Crisis-managers
  • Integratie-managers
  • Transitie-managers
  • Verander-managers
  • Financieel-managers
  • General-managers
  • Directieleden / MT functies CFO’s COO’s CCO’s

De aard van en aanleiding tot een interim opdracht kan zeer verschillend zijn.

Een veel voorkomende aanleiding om Interim Management in te zetten is wanneer er projecten door de organisatie moeten worden gerealiseerd die buiten de normale bedrijfsvoering vallen. De bestaande organisatie kan dan versterkt worden met een manager die specifieke vaardigheden of competenties in kan brengen die op dat moment nodig zijn. Wanneer het project succesvol is afgerond kan de extra capaciteit eenvoudig weer worden afgeschakeld.

Met het tijdelijk aanstellen van een ‘overqualified’ interim manager van Mandaat kunnen projecten binnen tijd en budget gerealiseerd worden of uw organisatie duurzaam naar een hoger plan getild worden.

Niet planbare mutaties in het management, veroorzaakt door verschil van mening, vertrek of ziekte, kan aanleiding zijn tot het aanstellen van een ‘overbruggingsmanager’.

In deze periode kan de functie invulling en inhoud nog eens tegen het licht gehouden worden en zorgvuldig het profiel van de opvolging worden bepaald, zonder dat de lopende zaken hierdoor in het gedrang komen.

Mandaat, Management that works.

Interim manager binnen Nederland nodig?

Interim Management creëert een ‘sense of urgency’, het ‘burning platform’ om organisatie en mensen in beweging te zetten. Maar soms ook om te anticiperen op niet voorziene mutaties op cruciale management posities, ter overbrugging bij vertrek of vervanging bij ziekte.

Management van ondernemingen onder ‘bijzonder beheer’ van een van de grootbanken is één van de niche-specialiteiten van Mandaat.
Indien u een recovery specialist in Nederland zoekt kunt u contact met ons opnemen via 088-6263228 of direct met Jan zelf.

Neem contact op met Jan

Jan Kalisvaart

Jan Kalisvaart

Managing Partner

T: + 31(0)6 11048267
M:
jkalisvaart@mandaat.nl