Skip to main content

Diederik van den Biggelaar in de spotlights

By 4 August 2020Nieuws

Diederik van den Biggelaar eind juli in de spotlights van de media

Onze partner en eigenaar van Mandaat, Diederik van den Biggelaar, heeft in de laatste week van juli ’20 een aantal keer de media gehaald. Op 29 juli heeft hij op de voorpagina van het FD gestaan met zijn krachtige toevoegingen in het artikel: “Ingrijpen dreigt bij veel bedrijven vanwege betalingsproblemen”. Op pagina 13 van deze zelfde uitgave van het FD is er zelfs een complete pagina aan hem gewijd met het artikel: “Bedrijvendokter waarschuwt mkb: banken hebben minder geduld.” Hierin gaat Diederik dieper in op de afdeling bijzonder beheer van de banken, zijn eigen ervaringen en enkele adviezen voor ondernemers van het mkb.

Ook de volkskrant pikte een sterke quote van Diederik uit om op 30 juli ’20 te plaatsen op bladzijde 20. “De banken hebben geleerd van hun Amerikaanse collega’s: bite the bullet, en wel meteen.”. Tot slot was Diederik op 29-07 ’20 bij radiozender BNR een uur lang te gast bij Jörgen Raymann in zijn radioshow Ask me Anything. Deze uitzending zat boordevol wijsheid over de aanstaande problemen veroorzaakt door Covid-19. U kunt deze uitzending terugluisteren op de website van BNR (https://www.bnr.nl/gemist) Datum: 29-07-20 Tijd: 11:00-12:00.

Als u abbonnee bent bij het FD kunt u de genoemde artikelen lezen via onderstaande links:

  1. https://fd.nl/ondernemen/1352581/ingrijpen-bij-veel-bedrijven-dreigt-door-betalingsproblemen?utm_source=nieuwsbrief&utm_campaign=fd-avondnieuwsbrief_
  2. https://fd.nl/ondernemen/1349738/bedrijvendokter-waarschuwt-mkb-banken-hebben-minder-geduld