Skip to main content

Al jaren organiseert Mandaat voor haar relaties de zogenaamde Mandaat-avonden, een traditie die ook als onderdeel van JBR-Interim Executives wordt doorgezet en waar iedereen is welkom! Toen duidelijk werd dat fysieke evenementen nog enige tijd niet/beperkt mogelijk zijn, zijn we opnieuw op zoek gegaan naar een digitaal alternatief. Met Robert De Boeck en het onderwerp ‘De management surprise’ denken we zowel een zeer interessante spreker, als een relevant onderwerp te hebben.

Op Quotenet wordt Robert geïntroduceerd als de oprichter-directeur van participatiemaatschappij Antea met een ‘scherpe pen’, die al sinds jaar en dag columnist is voor Quote.
Het onderwerp ‘De management surprise’ gaat over de (leer)ervaringen van Private Equity met zowel het ‘zittend’ als het (tijdelijke) ‘nieuwe’ management, door Robert voorzien van aansprekende anekdotes! Vaak gaat het goed, soms valt het zwaar tegen en de vraag is of je het van tevoren had kunnen zien aankomen………

Het digitale event vindt plaats op woensdag 26 januari van 17:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur en aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Pauline Daniels via p.daniels@jbr.nl.