Ondernemen in het buitenland betekent managen in een andere cultuur.

Andere gewoontes en gebruiken en een eigen manier van werken zorgen soms voor onaangename verassingen. Ook de integratie van een buitenlandse acquisitie kan leiden tot onverwachte “uitdagingen”.

De Flexpat;

de zekerheid van een Nederlandse professional in het buitenland!
Groeien in andere landen middels acquisities, joint ventures of greenfield operations stelt iedere onderneming groot of klein voor uitdagingen die buiten het alledaagse vallen. Is er voldoende management capaciteit voorhanden om de nieuwe activiteit te integreren of van de grond te krijgen? Ondernemen in het buitenland betekent acteren in een andere taal en andere cultuur. Andere gewoontes en gebruiken en een eigen manier van werken kunnen zorgen voor onbegrip.

“Veel succes in het buitenland” (Brochure)

Download

Bij Mandaat gaan wij de uitdaging graag aan.

Met deskundige en ervaren managers die niet alleen de cultuur en gewoontes van het land kennen, maar ook de agenda van het hoofdkantoor. Managers die in het betreffende land gewoond en gewerkt hebben en die (in veel gevallen) de taal spreken.

Managers die flexibel zijn en voor korte of lange termijn in het buitenland kunnen en willen werken Met ervaring in zowel grotere als kleinere bedrijven kunnen zij een brugfunctie vervullen tussen het (Nederlandse) hoofdkantoor en het lokale bedrijf. Mandaat staat op afstand achter hen. Met een vast contactpersoon en actieve ondersteuning.

De integratie van een buitenlandse acquisitie kan leiden tot onverwachte “uitdagingen”. Mandaat heeft vele Nederlandse bedrijven mogen bijstaan in het tot stand brengen van succes in het buitenland.