Nederlands   English
MANDAAT
 • De perfecte match is people business

  Het team

  Het vinden van een interim manager is people business. Dit vereist kennis van mensen en van bedrijven. Steeds weer een inschatting maken van kandidaten en de match met een specifiek onderneming.

  Dat doen wij niet alleen. Wij werken in een sterk team. Een team met mensen die elkaar aanvullen en versterken. Gedreven professionals die samen een eenheid vormen. Mensen met wie je samen keihard kan werken, maar ook veel plezier kunt beleven.

  Zo’n team zijn wij. Wij genieten van onze samenwerking en van het geweldige gevoel wanneer we weer een goede match gemaakt hebben, een oplossing voor een lastig probleem hebben gevonden en onze opdrachtgever meer dan tevreden is.

  Dat zijn wij, dat is het team van Mandaat.

   

   
 • Diederik van den Biggelaar

  Diederik startte zijn ondernemersloopbaan al in zijn studententijd als medeoprichter van studentendiscotheek Dansen bij Jansen. Daarna volgde de stap naar internationaal ondernemerschap en werkte hij lange tijd bij Heineken. Zowel in de horecadivisie als bij internationaal. Zijn carrière bij Heineken sloot hij af als directeur export Europa en Japan.

  Na zijn werkzaamheden bij Heineken volgden functies als groepsdirecteur bij Samas, algemeen directeur van De Boer Tenten, directeur/eigenaar van Perfecta, medeoprichter van iKi Bier en tot slot vennoot bij Custom Management

   
 • Jeroen Nuesink

  Jeroen begon zijn loopbaan bij de ABN Bank en vervolgde zijn weg als consultant bij Boer & Croon. Daarna zette Jeroen zijn ervaring in als directeur bij Rodenstock gevolgd door KCFS Corporate Fashion. Sinds 2002 was Jeroen werkzaam als interim manager en de afgelopen jaren tevens als vennoot van Custom Management. Daarnaast was hij tot 2010 directeur/aandeelhouder van Kerstholt Teakdecksystems.

  Als interim manager heeft Jeroen zijn opdrachten, veelal verandermanagement, uitgevoerd in tal van bedrijfstakken en vrijwel altijd in situaties waar (relatief snel) iets moest gebeuren.

   
 • Janco Duvekot

  Na zijn studie bedrijfseconomie startte Janco zijn loopbaan bij Heineken in de marketing en sales. Daar was hij o.m. werkzaam als commercieel directeur van Vrumona, de grootste frisdrankleverancier van Nederland. Inmiddels is hij al weer jaren actief als zelfstandig manager op het gebied van business development en ook als professioneel hockeycoach en trainer.

   
 • Dorinde Gerwig

  Met meer dan tien jaar ervaring in de werving en selectie van managers is Dorinde het rotsvaste aanspreekpunt voor onze interim managers. Dorinde heeft als manager bij nationale en internationale bedrijven gewerkt. Binnen Mandaat onderhoudt Dorinde de contacten met onze externe leveranciers.

   
 • Wim Slot

  Wim is in zijn werkzame leven gestart vanuit de accountancy. Al snel daarna werd hij bij diverse bedrijven financieel directeur. Vanaf 1995 is hij interim manager en is inmiddels doorgegroeid tot een van de meest ervaren financiële en algemene manager binnen het financiële werkveld. Faillissementen, doorstarts familieconflicten, cultuurverschillen, ernstige fraudesituaties, hij heeft het allemaal meegemaakt. Hij begrijpt de verschillende stakeholders (o.a. banken, vermogensverschaffers en ondernemers) goed en kan daarom de, vaak zo noodzakelijke, bruggen bouwen.

   
 
 

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam / Utrecht
Richting Utrecht A2 / E32, afslag Vinkeveen / Hilversum (afrit 4). Volg de borden Hilversum N201. Op deze provinciale weg slaat u, na het dorpje Vreeland, linksaf op de rotonde, richting Nederhorst Den Berg. U rijdt nu op de Gabriëlweg- N523. Ter hoogte van de sluis / ophaalbrug ‘Het hemeltje’ gaat u linksaf de Vreelandseweg op. Na 50 meter wordt dit de Bergseweg. Na 600 meter vindt u links de (2e) ingang van ‘Groot Kantwijk’.

Vanuit Amersfoort / Hilversum
U rijdt op de A1 richting Amsterdam, neem richting Hilversum / Utrecht (A27) en vervolgens de afslag Hilversum (afrit 33). Na afslag Hilversum gaat u bij de stoplichten links, richting ‘s- Graveland. Volg opnieuw de richting ‘s- Graveland op de Diependaalselaan. Na 4 km volgt u de N201 richting Amsterdam. Op deze provinciale weg slaat u rechtsaf op de rotonde, richting Nederhorst Den Berg. U rijdt nu op de Gabriëlweg- N523. Ter hoogte van de sluis / ophaalbrug ‘Het hemeltje’ gaat u linksaf de Vreelandseweg op. Na 50 meter wordt dit de Bergseweg. Na 600 meter vindt u links de (2e) ingang van ‘Groot Kantwijk’.

Contactgegevens

Mandaat

Bergseweg 28f

3633 AK Vreeland

T +31 (0) 88 626 322 8

www.mandaat.nl

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Janco Duvekot

+31 (0) 6 222 013 27

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
Zoek op

Onze algemene voorwaarden kunt u hieronder downloaden:

Algemene Voorwaarden (PDF)

Contactformulier