Executive Interim Management
& Executive Search

Neem contact op

Wanneer “business as usual” niet meer “as usual” is…

Uw specialist voor nationale en internationale executive interim management posities.

Wij realiseren de meest geschikte oplossing voor uitdagende bedrijfsproblematieken.

Interim Management Binnenland

Hoog niveau Executive Interim Management, de oplossing als er daadkracht nodig is. Als specifieke ervaring of kennis vereist is of als het even tegenzit, Mandaat.
Lees verder…

Interim Management Buitenland

De zekerheid van een ‘Flexpat’ oftewel een Nederlandse professional in het buitenland. Ondernemen in het buitenland betekent acteren in een andere cultuur.
Lees verder…

Crisismanagement

Specialist bij het oplossen van “zwaar weer” situaties. Wanneer de MKB organisatie betrokken is geraakt bij de afdeling bijzonder beheer van de bank of wanneer er een (tijdelijke) liquiditeitskrapte is ontstaan.
Lees verder…

Executive Search

Mandaat heeft executive specialisten op gebied van verandermanagement, herstructurering, project management, strategisch advies en implementatietrajecten.
Lees verder..

Aangesloten bij:

raad voor interim management
WIL group member
TMA group member
Executive Interim Management.

Nationale en internationale interim management services.

Zoekt u specifieke ervaring of diepgaande kennis voor uw vestiging in Nederland of in het buitenland? Of heeft u interim management ondersteuning nodig omdat het even tegenzit? In ons netwerk bevinden zich adequate managers op het gebied van:

 • Crisismanagement
 • Transitiemanagement
 • Verandermanagement
 • Recovery
 • Herstructurering
 • Implementatietrajecten

Executive Interim Management is de logische oplossing om organisatie en mensen in beweging te zetten. Mandaat maakt zorgvuldige selecties van General Managers en Functionele Specialisten in; Finance, Commerce, HRM, Operations, Supply Chain en Procurement.

Lees verder
Casus & Portfolio

Interim Management & Ondernemerschap: het aangaan en overwinnen van uitdagingen.

Mandaat levert maatwerk op gebied van de juiste interim professionals op de juiste plek. De kracht van Mandaat zit in ons grote netwerk van interim zwaargewichten die wij nationaal en internationaal inzetten. Wij doen dit o.a. in de volgende industrieën:

 • Industrie
 • Handel
 • Retail
 • FMCG
 • Bouw en vastgoed
 • Energie
 • Dienstverlening

Aanvullend geloven wij als ervaren ondernemers in samenwerking, verbinding en zijn wij bij iedere opdracht van voor tot eind persoonlijk betrokken. Hierbij levert Mandaat advies en support voor operationele-, maar vooral tactische- en strategische bedrijfsproblematiek.

Bekijk een selectie van onze uitgevoerde opdrachten. Inspirerend bewijs dat inzet van Mandaat u resultaten en oplossingen brengt.

Casuïstiek & Portfolio

MKB / DGA Support

Op zoek naar een passende professional? Bij ons kunt u altijd terecht voor managers gespecialiseerd in het MKB/DGA bedrijf...

Lees verder

Nieuws:

Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Mandaat volgt de actualiteit van het bedrijfsleven op de voet. Want als er één zekerheid is, we weten dat morgen anders is dan vandaag. Dat vereist transitiemanagement! Met Mandaat Management speelt u in op plotselinge verandering en disruptieve tendensen.

6 oktober 2020 in News, Nieuws

Persbericht: Mandaat Top Management wordt onderdeel van JBR in Zeist

ZEIST, 2 OKTOBER 2020 Mandaat Top Management maakt vanaf 1 oktober deel uit van JBR Interim Executives. De twee bedrijven zijn bekende spelers in de interim markt. JBR Interim Executives... Read More
Meer nieuws

Geïnteresseerd? Laten we beginnen

Als bevlogen ondernemers hebben wij voorspoed en tegenslag gekend. Hierdoor begrijpen wij dat de stap om hulp in te schakelen soms lastig is. Maar het is veruit de beste stap die u kunt nemen om de uitdagingen waar u voor staat succesvol aan te pakken.

Contact