Nederlands   English
MANDAAT

Wat doen wij?

Onze kernactiviteit is het vinden en realiseren van de meest geschikte oplossing voor uitdagende bedrijfsproblematieken. Geen opdracht is hetzelfde. Net zoals geen bedrijf hetzelfde is. Voor ons betekent dat wij eerst luisteren. Goed luisteren. Naar u als opdrachtgever. Samen leggen we de kern van de bedrijfsproblematiek op tafel en gaan we aan de slag. Praktisch en oplossingsgericht.

Vanuit onze eigen ervaring weten we wat het is wanneer het water u aan de lippen staat. Wij kennen de slapeloze nachten, de zorgen om geld en de soms moeizame relatie met de bank. Maar wij weten inmiddels ook, dat voor elk probleem, hoe groot het soms ook lijkt, een oplossing is.

Hoe eerder we kunnen helpen, hoe minder ingrijpend de maatregelen zijn die tot een goede oplossing leiden.

 

 
 
 

 

Management oplossingen
Versterken en ondersteunen op het juiste punt

Wij zoeken de perfecte match tussen organisaties en mensen. Organisaties moeten op het juiste punt versterkt en ondersteund worden. Daarom selecteerden wij een sterk team van specialisten uit meer dan vierduizend kandidaten.

Bouwen aan een netwerk van geschikte managers is de basis van onze kwaliteit. De (tijdelijke) manager doet het niet alleen, achter hem staat een krachtige begeleiding vanuit Mandaat. Diederik en Jeroen hebben en houden overzicht over het verloop van elke opdracht.

Interim management splitsen wij op in drie verschillende oplossingen:

Functioneel interim management
 • - Tijdelijke ondersteuning op een specifiek gebied
 • - Van enkele dagen tot enkele jaren
Tandemmanagement
 • - Tijdelijke ondersteuning van een manager
 • - Als het even te veel wordt of ervaring tekort schiet
Vaste plaatsingen:
 • - Binnen 10 dagen 2-3 topmanagers. Direct beschikbaar uit ons bestand van duizenden kandidaten. Geen lange search trajecten.
 • - Vaste krachten met dynamiek en ervaring van interim managers: Direct productief, a-politiek en bereid tot elke vorm van arbeidscontract.
 • - Competitieve tarieven
 

 

 

Business Support De beste stap op weg naar een gezond bedrijf

Elke organisatie kan zo nu en dan wel een beetje ondersteuning gebruiken. Om complexe periodes of situaties aan te pakken, zwaar weer om te zetten in een nieuwe periode van stabilisatie of om specifieke relaties - bijvoorbeeld die tussen bank, beleggers en bedrijf - te herstellen.

Bij Mandaat kennen wij de klappen van de zweep. Als bevlogen ondernemers hebben wij voorspoed en tegenslag gekend. Hierdoor begrijpen wij dat de stap om hulp in te schakelen soms lastig is. Maar het is veruit de beste stap die u kunt nemen om uw bedrijf weer fris en gezond te krijgen.

Voorbeelden van Business Support zijn
 • - Begeleiding van een noodzakelijke verandering en de implementatie daarvan
 • - Een duidelijke analyse van de huidige situatie en een voorstel van een zo praktisch mogelijke oplossing
 • - Incidenteel kort advies
 • - Adviseren bij herfinanciering
 • - Op afstand begeleiden van een structurele verandering
 • - Begeleiding bij verkoop
 

 
 
 

 

Flexpats
Flexibele professionals wereldwijd

Buitenlandse vestigingen voeren soms te veel hun eigen beleid. Daarnaast is toezicht vanuit de moederorganisatie soms moeilijk. Uiteindelijk kan dit leiden tot onaangename "ongelukken". Bij Mandaat gaan wij de uitdaging graag aan. Met deskundige en ervaren managers die niet alleen de cultuur en gewoontes van het land kennen, maar ook de agenda van het hoofdkantoor. Managers die in het betreffende land gewoond en gewerkt hebben en die (in veel gevallen) de taal spreken..

Managers die flexibel zijn en voor korte of lange termijn in het buitenland kunnen en willen werken Met ervaring in zowel grotere als kleinere bedrijven kunnen zij een brugfunctie vervullen tussen het (Nederlandse) hoofdkantoor en het lokale bedrijf. Mandaat staat op afstand achter hen. Met een vast contactpersoon en actieve ondersteuning..

 

 
 
 

 

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam / Utrecht
Richting Utrecht A2 / E32, afslag Vinkeveen / Hilversum (afrit 4). Volg de borden Hilversum N201. Op deze provinciale weg slaat u, na het dorpje Vreeland, linksaf op de rotonde, richting Nederhorst Den Berg. U rijdt nu op de Gabriëlweg- N523. Ter hoogte van de sluis / ophaalbrug ‘Het hemeltje’ gaat u linksaf de Vreelandseweg op. Na 50 meter wordt dit de Bergseweg. Na 600 meter vindt u links de (2e) ingang van ‘Groot Kantwijk’.

Vanuit Amersfoort / Hilversum
U rijdt op de A1 richting Amsterdam, neem richting Hilversum / Utrecht (A27) en vervolgens de afslag Hilversum (afrit 33). Na afslag Hilversum gaat u bij de stoplichten links, richting ‘s- Graveland. Volg opnieuw de richting ‘s- Graveland op de Diependaalselaan. Na 4 km volgt u de N201 richting Amsterdam. Op deze provinciale weg slaat u rechtsaf op de rotonde, richting Nederhorst Den Berg. U rijdt nu op de Gabriëlweg- N523. Ter hoogte van de sluis / ophaalbrug ‘Het hemeltje’ gaat u linksaf de Vreelandseweg op. Na 50 meter wordt dit de Bergseweg. Na 600 meter vindt u links de (2e) ingang van ‘Groot Kantwijk’.

Contactgegevens

Mandaat

Bergseweg 28f

3633 AK Vreeland

T +31 (0) 88 626 322 8

www.mandaat.nl

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Janco Duvekot

+31 (0) 6 222 013 27

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
Zoek op

Onze algemene voorwaarden kunt u hieronder downloaden:

Algemene Voorwaarden (PDF)

Contactformulier